Ο Δήμος Κεφαλονιάς υποδέχεται τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή κ.Μιχάλη Ζαμπίδη

2014-07-21 03:14
 
Σε μία σεμνή Τελετή, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο , το Σάββατο 12 Ιουλίου, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή κ.Μιχάλη Ζαμπίδη.
Τον κ.Ζαμπίδη συνόδευαν η manager του κ.Τόνια Φουσέκη, ο προπονητής του Genesis Health Club κ.Νίκος Σπυράτος και η Γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του GHC κ.Ευαγγελία Θεοτοκάτου.
 
Ο κ.Κεκάτος, αφού επαίνεσε τον κ.Σπυράτο και την κ.Θεοτοκάτου για την πρωτοβουλία της συνεργασίας με τον κ.Ζαμπίδη, υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή ενθαρρύνει και προτρέπει κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον υγιή Αθλητισμό.
 
Επίσης, προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον κ.Ζαμπίδη, υπογραμμίζοντας ότι ο συγκεκριμένος Αθλητής δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικά χαρισματικός παγκόσμιας εμβέλειας Πρωταθλητής, αλλά και ένας εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος.
 
Ο κ.Ζαμπίδης ευχαρίστησε για την υποδοχή και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την πρωτοβουλία ανάπτυξης του Kick Boxing στην Κεφαλονιά, όσο και για τις πανέμορφες φυσικές ομορφιές του Νησιού.
 
Τέλος, ο κ.Κεκάτος άνοιξε με Χαιρετισμό τις εργασίες της απογευματινής εκπαιδευτικής αθλητικής Εκδήλωσης στο Στάδιο και ευχήθηκε σύντομα να αναπτυχθούν και άλλα Αθλήματα με την παρότρυνση μεγάλων διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων Πρωταθλητών.

Επαφή

kefalonia online news spiros.karafotias@hotmail.com